Konuyu görüntüle
IUCODERS FORUM > Duyurular > Okul ile ilgili > java dönem sonu ödevi
Yazar
anybody


avatar

Kayıt: 26.11.2007
22.06.2008-15:35 #47255
arkadaşlar bu dönem sonu ödevlerini yapma zorunlulugumuz var mı ?

ben yapmak istemiyorum mesela ama duydugma göre finalin %50 sini etkiliyomus...





----- mfc -----




Yazar
antirunje


avatar

Kayıt: 16.11.2006
22.06.2008-15:41 #47256
anybody yazdi
 
arkadaşlar bu dönem sonu ödevlerini yapma zorunlulugumuz var mı ?

ben yapmak istemiyorum mesela ama duydugma göre finalin %50 sini etkiliyomus...

Zorunlu değil ama finalle eşit ağırlıkta olduğundan zorunlu hissedebilirsin. :) Bugün son ayrıca.





Eger ac ve kimsesiz bir kopegi alip bakar ve rahata kavusturursaniz sizi isirmaz. Insan ve kopek arasindaki temel fark budur.





Yazar
compeng


avatar
istanbul
Kayıt: 22.05.2006
22.06.2008-15:42 #47258
evet hoca finalle aynı ağırlıkta olduğunu söyledi.





Yazar
anybody


avatar

Kayıt: 26.11.2007
22.06.2008-15:47 #47260
tamam da mesela ben 50 ile gecicem finalde diyelim

ama ödevi yapmadım ki bugun son yapmadım.

25 ile kalıyo muyum ?





----- mfc -----




Yazar
antirunje


avatar

Kayıt: 16.11.2006
22.06.2008-15:50 #47261
anybody yazdi
 
tamam da mesela ben 50 ile gecicem finalde diyelim

ama ödevi yapmadım ki bugun son yapmadım.

25 ile kalıyo muyum ?

Sanırım kalmıyorsun. Bir derste demişti hoca:
Final %30
Vize %20
Proje %30
Ödev %15
Diğer %5

Eğer bu kağıt geçen seneden kalma değilse tabi. :D Bilenler cevaplasın da, bir yanlışlık olmasın. :) Bildiğim kadarıyla geçiyorsun Fatih.





Eger ac ve kimsesiz bir kopegi alip bakar ve rahata kavusturursaniz sizi isirmaz. Insan ve kopek arasindaki temel fark budur.





Yazar
anybody


avatar

Kayıt: 26.11.2007
22.06.2008-15:59 #47263
gecen senekiyle bu seneki arasında fark var yanii dimii

hem nickler bosuna mı gürkan biggrin

lütfen yaw yardım edin





----- mfc -----




Yazar
anybody


avatar

Kayıt: 26.11.2007
22.06.2008-16:13 #47265
bi de şöle bi durum var, bize verilen ödev vize de 40ın altında alanlara varilmiş bi sey.

peki 40 tan yüksek alanlar nolcek ?

direkt 100 mü





----- mfc -----




Yazar
antirunje


avatar

Kayıt: 16.11.2006
22.06.2008-16:28 #47266
anybody yazdi
 
bi de şöle bi durum var, bize verilen ödev vize de 40ın altında alanlara varilmiş bi sey.

peki 40 tan yüksek alanlar nolcek ?

direkt 100 mü

Sevgili anybody. :D
Ya ben yanlış anladım ya da sen iyice karıştırmışsın. 40'ın altında alanlara bir ödev verildi. O ödev ile vize notları biraz artacak. Ancak sen dönem sonu ödevini, yani final gibi ağırlığı olan ödevi sormuştun. Bunlar farklı ödevler. Umarım doğru anlamışımdır, aksi halde dikkate alma yazdıklarımı. :)





Eger ac ve kimsesiz bir kopegi alip bakar ve rahata kavusturursaniz sizi isirmaz. Insan ve kopek arasindaki temel fark budur.





Yazar
anybody


avatar

Kayıt: 26.11.2007
22.06.2008-16:42 #47267
evet sanırım ben bayaa karıstırdım..
peki benm yapmam gereken ödevin noldugunu nerden ögrencem

antirunje yardım et





----- mfc -----




Yazar
antirunje


avatar

Kayıt: 16.11.2006
22.06.2008-17:00 #47272
anybody yazdi
 
evet sanırım ben bayaa karıstırdım..
peki benm yapmam gereken ödevin noldugunu nerden ögrencem

antirunje yardım et

Sen dönem sonunu yapabilirdin ki o da bugün son. Diğeri çoktan bitti. Bugün süresi dolan ödevde de ya sen konu belirliyordun ya da hocanın verdikleri arasından bir modül seçiyordun. Sen almamış mıydın yahu.thinking Eğer ödev falan almadıysan artık hocaya bir mail at, bir şeyler yap belki kabul eder.





Eger ac ve kimsesiz bir kopegi alip bakar ve rahata kavusturursaniz sizi isirmaz. Insan ve kopek arasindaki temel fark budur.





Yazar
tommyknocker


avatar
Istanbul
Kayıt: 09.02.2006
22.06.2008-17:13 #47274
Beyler ben bu uml diagramını çıkarmak istiyorum ama sanırım eclipse'in bir tool'u bu ve ben Netbeans kullanıyorum.Eclipse'i çalıştırdım yeni proje oluşturdum ve eski netbeans workspace'im deki src, bin...vs ne varsa Eclipse workspece deki aynı isimli eclipse projeme yapıştırıyorum fakat eclipsi açınca biraz önce netbeans den kopyalayıp yapıştırdığım kodlar görünmüyor.Biri lütfen yardım etsin çıldırcam...

Bir de bu uml tool'u eclipse'in hangi kısmına yapıştıracağım?

Nasıl olur bu işler biri anlatsın beat up





Those were the days guys...
Yazar
antirunje


avatar

Kayıt: 16.11.2006
22.06.2008-17:18 #47276
tommyknocker yazdi
 
Beyler ben bu uml diagramını çıkarmak istiyorum ama sanırım eclipse'in bir tool'u bu ve ben Netbeans kullanıyorum.Eclipse'i çalıştırdım yeni proje oluşturdum ve eski netbeans workspace'im deki src, bin...vs ne varsa Eclipse workspece deki aynı isimli eclipse projeme yapıştırıyorum fakat eclipsi açınca biraz önce netbeans den kopyalayıp yapıştırdığım kodlar görünmüyor.Biri lütfen yardım etsin çıldırcam...

Bir de bu uml tool'u eclipse'in hangi kısmına yapıştıracağım?

Nasıl olur bu işler biri anlatsın beat up

Hoca green uml'i tavsiye etmişti. Ondaki features,plugins vs. ne varsa senin eclipse klasörünün altına uygun yerlere kopyala(örneğin green'de plugin varsa, eclipse'de de plugin klasörüne koy).

Kod konusunda bir fikrim yok ama ben daha önce kopyalayıp yapıştırırdım bu ikisi arasında, bazı paket sorunları verebiliyordu. Kütüphaneye gerekli şeyleri (o paketlerin çalışması için) yükleyince çalışıyor ancak. Senin yaptığın gibi hiç yapmadım ama.





Eger ac ve kimsesiz bir kopegi alip bakar ve rahata kavusturursaniz sizi isirmaz. Insan ve kopek arasindaki temel fark budur.





Yazar
tommyknocker


avatar
Istanbul
Kayıt: 09.02.2006
23.06.2008-00:08 #47330
Saol dostum smile





Those were the days guys...
Del.icio.us
Digg
Facebook
Furl
Google
Blink
Simpy
Spurl
Y! MyWeb